Kontakt os


Om osHer kan du få mere at vide om Inja MiljøteknikInja Miljøteknik leverer og rådgiver om udskillerteknik, regn- og spildevandsteknik og regnvandsanlæg til genanvendelse af regnvand i hus og have.

I mere end 30 år har Inja Miljøteknik leveret udskillerteknik til det danske marked, og har derigennem opbygget stor ekspertise og erfaring i at rådgive og dimensionere behovet for udskillere. Vi leverer primært udskillerteknik fra den tyske producent Mall Umweltsystem, som producerer betonprodukter af høj kvalitet. Produkterne er velafprøvede, har en lang levetid og stor driftsikkerhed.

Alle udskillere fra Inja Miljøteknik er CE-mærket, testet og godkendt efter EN 858 og DIN 1999-100/101, der omhandler olie- og benzinudskillere. Ved dimensionering og rådgivning forholder Inja Miljøteknik sig almindeligvis til: ”Rørcenter-anvisning 006. Olieudskilleranlæg. Vejledning i projektering, dimensionering, udførelse og drift, marts 2004”, fra Teknologisk Institut.

Vi lægger stor vægt på at levere det rigtige produkt, der dækker ønsker og behov i det givne projekt. Vi vil derfor gerne være en aktiv medspiller, sammen med rådgivere og evt. kommunale myndigheder, lige fra den indledende planlægningsfase til det færdige anlæg leveres på pladsen via forhandlere til entreprenøren. Vores kunder er først- og fremmest indenfor bygge- og anlægsbranchen samt kommuner.

Siden 2012 har Inja Miljøteknik været en del af Byggros Holding, og er i dag en integreret del af BG Byggros A/S koncernen.
En hjertesikker virksomhed

Inja Miljøteknik er en certificeret hjertesikker virksomhed. Det betyder, at vi har gjort virksomhedens hjertestarter offentligt tilgængelig. Vi har derfor, i samarbejde med TrygFonden og Kunsten at redde liv, opsat et udendørs varmeskab til vores hjertestarter.

Hjertestarteren er nu placeret på muren udenfor porten, og er således tilgængelig i nødsituationer hele døgnet rundt.

Samtidig er vores hjertestarter nu registreret i TrygFondens app. Dermed er hjertestarteren synlig for almindelige borgere og sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen og 1-1-2, der nu kan guide folk til hjertestarteren, så flere kan overleve et hjertestop.Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik påTilbage