Regnvandsanlæg til genanvendelse af regnvand

Løsninger til genanvendelse af regnvand i huset og havenDe senere års klimaforandringer med store skybrud til følge, har givet store problemer for de offentlige kloaksystemer, der ikke har kunnet håndtere de store regnmængder. Det har givet store gener i form af oversvømmelser, der har kostet skader på både vejnet, bygninger og privat ejendom. Samtidig er der kommet fokus på vandforbruget i private hjem. Vores vand bliver hentet op fra grundvandet., men vi ved ikke, om der også i fremtiden er nok grundvand til det at udfylde det forbrug, vi har idag. Samtidig er vand efterhånden blevet en dyr post på budgettet i mange danske hjem.

Ved at etablere regnvandsanlæg til opsamling af regnvand fra hustage kan alle  være med til at spare på grundvandet, få en bedre privatøkonomi og aflaste kloaknetværket. Ved en fælles indsats bliver risikoen for oversvømmelser mindre, og de potentielle skader på bygninger og vejanlæg minimeres i fremtiden.

I et typisk regnvejr falder der 0,5 m3 regnvand pr. m2 tagareal. Det betyder, at et almindeligt parcelhus på ca. 150 m2 kan opsamle ca. 65-70 m3 regn om året. Det dækker forbruget til toiletskyl og tøjvask for en familie på 4 personer.

Herunder finder du løsninger til genanvendelse af regnvand i huset og haven - f.eks. til havevanding, toiletskyl, tøjvask og bilvask.


Har du nogle spørgsmål omkring regnvandsanlæg, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.

​​​​​​​Regnvandsanlæg til haven

Komplet genanvendelsesanlæg til opsamling af regnvand fra tagoverflader til brug i haven. Regnvandsanlægget leveres i PE eller beton.

LÆS MERERegnvandsanlæg til huset

Komplet regnvandsanlæg til genanvendelse af regnvand fra taget til tøjvask, toiletskyl og havevanding. Regnvandsanlægget leveres i PE eller beton.

LÆS MEREHar du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik påTilbage