Udskillerteknik

Inja leverer olie-, benzin- og fedtudskillere af betonInja Miljøteknik leverer primært udskillerteknik fra den tyske producent Mall Umweltsysteme, som producerer betonprodukter af høj kvalitet. Produkterne er velafprøvede, har en lang levetid og stor driftsikkerhed. Inja Miljøteknik har stor erfaring i at rådgive og dimensionere udskillere til fedt, olie og benzin. Vi lægger stor vægt på at levere nøjagtig det produkt, der dækker behovet i det givne projekt – vi vil derfor gerne være med, sammen med rådgivere og evt. kommunale myndigheder, hele vejen fra planlægningsfasen til det færdige anlæg leveres på pladsen via forhandlere til entreprenører.

Udskilleranlæg

Et udskilleranlæg består normalt af sandfang, olie- og benzinudskiller og en prøveudtagningsbrønd, evt. suppleret med en oliealarm for enten lagtykkelse eller overløb. Såfremt der er tale om emulgerede olier, skal der vælges en udskiller med koalescensfilter (klasse 1). Der skal etableres olie- og benzinudskiller, hvor der kan forekomme spildevand indeholdende olie og benzin.

Du kan se en film om produktionen af et udskilleranlæg og læse meget mere om vores udvalg af udskillerteknik med forskellige klasser og egenskaber herunder. Du er også velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
Sandfang / slamfang

Mall Sandfang placeres i forbindelse med en fedt, olie- og benzinudskiller, som tilbageholder sand og andre partikler, der er tungere end vand.

LÆS MERE


Olie- og benzinudskillere

Neutra olie- og benzinudskillere. Klasse II udskillere med eller uden integreret sandfang og prøveudtagningsenhed.

LÆS MEREKoalescensudskillere

Neutra koalescensudskillere klasse I anvendes hvor der forekommer emulgeret olie i spildevandet. Udskilleren samler den emulgerede olie.

LÆS MEREBypass udskillere (omløb)

Bypass udskillere anvendes ved afledning af regnvand fra større pladser og områder, hvor der kan forekomme oliespild. F.eks parkeringsområder og tankanlæg.

LÆS MEREFedtudskillere

Til vegetabilsk og animalsk fedt iht. EN 1825 og DIN 4040-100. Fedtudskilleranlæg til nedgravning eller som fritstående udskillere til indendørs opstilling.

Prøveudtagningsbrønde til olie og fedtudskiller


Prøveudtagningsbrønde

Prøveudtagningsbrønd etableres efter afløbet fra olie / benzin / koalescenudskillere og fedtudskillere, således at der kan udtages prøver af det udledte, rensede spildevand,

LÆS MEREAlarmsystemer

Elektronisk alarmsystemer til overvågning og kontrol af olie / benzin- og fedtudskillerenes funktion, således at miljømæssige ricisi minimeres.

LÆS MEREØvrige produkter

Her finder du øvrige produkter, som supplerer andre produkter og løsninger under udskillerteknik. Bl.a. filter og syreneutralisator

LÆS MERE


VIDEOFremstilling af en udskillerHar du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik påTilbage