Alarmsystemer til udskillere

Elektroniske alarmsystemer fra Labkotec og Pepperl+Fuchs.Elektroniske alarmsystemer fra Labkotec og Pepperl+Fuchs til overvågning af olie-, benzin- og fedtudskillereanlæg. Alarmenhederne er særdeles kompakte og kan monteres på en DIN-skinne i en styretavle/gruppeafsætning eller i en separat vægboks. Alarmenhederne fås i en udgave med en akustisk og visuel alarm, som i samme øjeblik giver et signal, hvis udskilleren befinder sig i kritisk driftstilstand.

Følerne er godkendte iht. EN 858-1 og godkendt til installation i eksplosionsfarlige områder (Zone 0). Følerne er kompakte, robuste og har ingen bevægelige dele og leveres med 5 meter kabel.​​​​​​​Teknisk White Paper for alarm- og overvågningsudstyr til olie- og benzinudskillere.

Det tekniske whitepaper indeholder citater fra gældende normer og tolkning ud fra gældende praksis af disse, og ved hjælp af praktiske eksempler bliver installation, overvågning og drift gennemgået.

Vi leverer også alarmsystemer med GSM-modem for afsendelse af data til PC eller mobiltelefon.​​​​​​​​​​​​​​
DOWNLOAD
Du kan læse meget mere om vores udvalg af alarmer herunder, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
​​​​​​​

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på