NeutraPass udskiller med omløb

Klasse 1 udskillere med integreret sandfang og bypassNeutraPass koalescensudskiller er en klasse 1 efter DIN 858. Betonbeholderen har en godstykkelse på 120 mm og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og lang levetid. Som standard kan udskilleren klare tung belastning i klasse D400.  Alle indbygningskomponenter er udført i rustfrit stål.


NeutraPass Bypass udskillere fra Mall - Inja Miljøteknik

Funktion

NeutraPass er udstyret med indbygget overløb, der fungerer ved, at regnvandet ledes til udskillerens centralt placerede overløbskasse. Her tvinges de første 10 % af den dimensionsgivende regnmængde igennem anlæggets sandfang og udskillerdel for at blive renset og derefter videre ud til recipienten. Når der tilløber mere regnvand, vil det løbe over overløbskanten og via bypasskanalen (omløb) direkte til recipient.

Dvs. i en NeutraPass 10/100 renses 10 % som Klasse 1 mens udskilleren kan håndtere op til 100 l/s.

NeutraPass har flydelukke og koalescensfilter.

Anvendelse

NeutraPass udskilleren er udstyret med et koalescensfilter og har et stort integreret sandfang/slamfang op til 8300 liter, hvilket gør den velegnet til afvanding af store mængder regnvand fra større P-pladser og områder, hvor der forekommer oliespild, og områder hvor der ledes til recipient.​


Har du nogle spørgsmål omkring NeutraPass udskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på