NeutraPlus-Bypass udskiller med omløb

Klasse 2 udskillere med integreret sandfang og bypassBetonbeholderen er udført i armeret beton og kan som standard klare jordtryk og trafikbelastning i klasse D (40 ton). Samling mellem udskiller og afslutning/opføringer tætnes med Forsheda forsmurte pakninger.


NeutraPlus Bypass udskillere fra Mall - Inja Miljøteknik

Funktion

NeutraPlus-Bypass er en klasse 2 udskiller med integreret sandfang op til 3570 liter. Udskilleren har en hydraulisk kapacitet op til 300 l/s og kan rense som klasse 2 op til 30 l/s. Detbetyder, at der ofte bør placeres et sandfang foran udskilleren.

Ved mindre regnmængder ledes 100% af vandet gennem udskilleren og renses som klasse 2. Regner det kraftigere end 10 % af den dimensionsgivende regn, vil vandet ledes urenset igennem den integrerede bypassenhed i udskilleren.

Anvendelse

NeutraPlus-Bypass udskilleren anvendes ved afledning af regnvand, f.eks. på p-pladser, hvor der kan forekomme oliespild. Udskilleren må kun anvendes, når regnvand ledes til kloak (ikke recipient) og må ikke anvendes til industrispildevand.​

Har du nogle spørgsmål omkring NeutraPlus udskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på