Fedtudskillere

Fedtudskillere til udskilning af vegetabilsk og animalsk fedt.Fedtudskillere til vegetabilsk og animalsk fedt iht. EN 1825 og DIN 4040-100. Fedtudskilleranlægget fås til nedgravning eller som fritstående udskillere til indendørs opstilling.

Det er nødvendig at installere en fedtudskiller, da vegetabilske og animalske olier og fedt udgør en stor ekstrabelastning på kloaknettet og rensningsanlægene. Rørene tilstoppes let, korrosion øges og ubehagelige lugtet dannes. Derfor er det et lovkrav, at forureneren skal installere fedtudskillere, når der ledes fedt og olier ud med spildevandet.

Inja Miljøteknik leverer udskillerteknik fra den tyske producent Mall Umweltsysteme, som producerer fedtudskillere. Vi kan levere udskillere af armeret beton, kunststof eller rustfrit stål. Alle fedtudskillerene lever op til kravene i normerne: EN1825, Del 1 og 2, samt DIN 4040-100. Vi har også stor erfaring og ekspertise i at konstruere og levere specialanlæg ud fra kundens individuelle krav.

Inja Miljøteknik har fedtudskillere, uanset om det er til nedgravning i jord eller til fritstående indendørs montage. I forbindelse med nedgravning tilbyder vi, til konventionel drift, NeutraTip med integreret slamfang og NeutraSept og NeutraSepto'r, som er udskillere med mulighed for seperat slamfang - og til fritstående indendørs installationer har vi NeutraRho og NeutraTec.

Her du behov for rådgivning eller dimensionering er du velkommen til at kontakte vores tekniske kunsulenter på tlf.: 6261 7615 eller info@inja.dk.
NeutraSept fedtudskiller

Fedtudskiller uden integreret slamfang - med stor fedtopsamlingsvolumen. Anvendes hvor slamfang ikke er nødvendigt. Til nedgravning

LÆS MERE


NeutraSepto'r fedtudskiller

Fedtudskiller uden integreret slamfang. Slamfang skal placeres foran udskilleren. Standard opsamlingsvolumen. Til nedgravning.

LÆS MERENeutraTip fedtudskiller

Fedtudskiller med integreret slamfang. Til nedgravning.

LÆS MERENeutraRho fedtudskiller

NeutraRho er en PE-LmD fedtudskiller med integreret sandfang til indendørs fritstående installation.

LÆS MERENeutraTec fedtudskiller

NeutraTec er en lille rustfri fedtudskiller til indendørs opstilling iht. EN 1825/DIN 4040Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på