NeutraRho udskiller NS 2-10 l/s

PE-LMD fedtudskiller til fritstående montageMed udgangspunkt i trange udendørs pladsforhold eller i forbindelse med udvidelse i eksisterende lokaler, kan det være nødvendigt at vælge et fedtudskilleranlæg til fritstående montage. Hertil kan eksisterende frostsikrede rum anvendes. I disse tilfælde skal man kunne ventilere og lufte ud i rummet. I kraft af den slanke konstruktion og lave vægt, kan NeutraRho fedtudskiller passere igennem smalle trappeopgange og monteres i små lokaler.

NeutraRho er en fedtudskiller med integreret sandfang, fremstillet af kunststof PE-LMD iht. EN 1825-1 og DIN 4040-100 til fritstående installation. NeutraRho udføres i en oval konstruktion med en kapacitet på 2-200 til 10-1000.


NeutraRho fedtudskiller fra Inja Miljøteknik

Anvendelse

NeutraRho fedtudskiller renser spildevand der indeholder store koncentrationer af animalsk og vegetabilsk fedt og er ideel til f.eks.

  • Storkøkkener og kantiner
  • Hoteller og restauranter
  • Sygehuse og plejehjem
  • Grillbarer o.lign.
  • Slagterbutikker, delikatesser og slagterier
  • Industrivirksomheder, hvor der forekommer fedt og olier af animalsk eller vegetabilsk oprindelse

Her kan du se hele vores udvalg i alarmer til fedtudskillere.
Har du nogle spørgsmål omkring NeutraRho fedtudskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på