NeutraSept fedtudskiller

Beton fedtudskiller med stor fedtopsamlingsvolumen og nominel kapacitet på 2 l/s til 20 l/sFedtudskilleren NeutraSept er en udskiller med meget stort opsamlingsvolumen, udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4281. Betonbeholderen har en godstykkelse på 120 mm og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og levetid. Udskilleren er som standard godkendt til tungbelastning i klasse D (40 ton). Indvendigt har NeutraSept en fedtsyrebestandig overflade med en rengøringsvenlig glat finish. Skal fedtudskilleren anvendes til rensning af ekstra aggressive miljøer, er der mulighed for at få en PE-HD inliner indvendigt.


NeutraPass Bypass udskillere fra Mall - Inja Miljøteknik

Funktion

NeutraSept fedtudskiller er til nedgravning i jorden, hvilket i princippet er den mest hensigtsmæssige løsning. Montagen kan med fordel udføres af lokale entreprenører. Montagestedet kan bibeholdes som overkørsel eller parkeringsplads. Tilgængeligheden til udskilleranlægget, i forbindelse med bortskaffelse af affald, er til enhver tid problemfri. Lugtgenerne under bortskaffelse er minimale.

Anvendelse

NeutraSept er uden integreret slamfang/sandfang. Udskilleren anvendes, hvor der ikke er behov for slamfang, men hvor stor opsamlingsvolumen er nødvendigt. f.eks i.:

  • Storkøkkener og kantiner
  • Hoteller og restauranter
  • Sygehuse og plejehjem
  • Slagterbutikker, delikatesser og slagterier
  • Fødevarevirksomheder

Efter fedtudskilleren kan der med fordel placeres en prøveudtagningsbrønd i PVC eller NeutraCheck i beton. Det anbefales endvidere at montere en alarm for enten overløb eller lagtykkelse. Du kan se vores udvalg af alarmer til fedtudskillere her.


Har du nogle spørgsmål omkring NeutraSept fedtudskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på
Tilbage