NeutraSepto'r fedtudskiller

Beton fedtudskillere med lav indbygningshøjde - kræver kun lidt plads og nominel kapacitet fra 2 l/s til 30 l/sFedtudskilleren NeutraSepto'r er en udskiller udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4281 med lav indbygningshøjde. Betonbeholdere større end Ø 800 har en godstykkelse på 120 mm, og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og levetid. Produkterne er som standard godkendt til tung belastning i klasse D (40 ton). Indvendigt har NeutraSepto'r en fedtsyrebestandig overflade med en rengøringsvenlig glat finish. Skal fedtudskilleren anvendes til rensning af ekstra aggressive miljøer, er der mulighed for at få en PE-HD Inliner indvendigt.


NeutraSeptor fedtudskillere fra Mall - Inja Miljøteknik

Funktion

NeutraSepto'r fedtudskiller er til nedgravning i jorden, hvilket i princippet er den mest hensigtsmæssige løsning. Montagen kan med fordel udføres af lokale entreprenører. Montagestedet kan bibeholdes som overkørsel eller parkeringsplads. Tilgængeligheden til udskilleranlægget, i forbindelse med bortskaffelse af affald, er til enhver tid problemfri. Lugtgenerne under bortskaffelse er minimale.

Anvendelse

NeutraSepto'r er uden integreret slamfang/sandfang. Derfor SKAL der placeres et slamfang foran udskilleren. NeutrsSepto'r har modsat NeutraSept fedtudskilleren ikke et stort opsamlingsvolumen, men er en billigere løsning, der f.eks. kan anvendes i:

  • Storkøkkener og kantiner
  • Hoteller og restauranter
  • Sygehuse og plejehjem
  • Slagterbutikker, delikatesser og slagterier
  • Fødevarevirksomheder

Efter fedtudskilleren kan der med fordel placeres en prøveudtagningsbrønd i PVC eller NeutraCheck i beton. Det anbefales endvidere at montere en alarm for enten overløb eller lagtykkelse.

Her kan du se vores udvalg i alarmer til fedtudskillere.
Har du nogle spørgsmål omkring NeutraSepto'r fedtudskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på
Tilbage