NeutraTec fedtudskiller NS 1 l/s

Rustfri fedtudskiller til fritstående montageI forbindelse med udvidelse i eksisterende lokaler, kan det være nødvendigt at vælge anlæg til fritstående montage. I kraft af den slanke konstruktion og lave vægt, kan NeutraTec rustfri fedtudskiller passere igennem smalle trappeopgange og monteres i små lokaler.

NeutraTec fedtudskiller udført i rustfrit stål iht. EN 1825-1 og DIN 4040-100. Fedtudskilleren har integreret slamfang med en kapacitet 1-100.


NeutraTec fedtudskiller fra Inja Miljøteknik

Anvendelse

NeutraTec fedtudskilleren anvendes til indendørs opstilling, hvor der er en meget lille spildevandstilledning og lille fedtbelastning, svarende til et par håndvaske. NeutraTec fedtudskilleren renser spildevand, der indeholder store koncentrationer af animalsk og vegetabilsk fedt og olie, og er ideel til f.eks.

  • Pølsevogne

Her kan du se vores udvalg af alarmer til fedtudskillere.
Har du nogle spørgsmål omkring NeutraTec fedtudskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på