NeutraTip fedtudskiller

Beton fedtudskiller med integreret slamfang og nominel kapacitet fra 2 l/s til 30 l/sNeutraTip er en fedtudskiller udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4281. Beholderen har en godstykkelse på 120 mm og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og lang levetid.

NeutraTip fedtudskiller har indvendig fedtsyrebestandig overfladebehandling med rengøringsvenlig glat finish. Ved brug i ekstra aggressive miljøer, kan der integreres en PE-HD-inliner.

NeutraTip er med integreret slamfang op til 3000 liter, hvilket giver en kompakt konstruktion, der kræver mindre plads og lave installationsomkostninger p.g.a. mindre gravearbejde.  Efter fedtudskilleren kan der med fordel placeres en prøveudtagningsbrønd i PVC eller NeutraCheck i beton.

Endvidere anbefaler vi, at der monteres en alarm til overvågning af fedtlagets tykkelse - Du kan se hele vores udvalg af alarmer til fedtudskillere her.


NeutraSeptor fedtudskillere fra Mall - Inja Miljøteknik

Funktion

NeutraTip fedtudskiller er til nedgravning i jorden, hvilket i princippet er den mest hensigtsmæssige løsning. Montagen kan med fordel udføres af lokale entreprenører. Montagestedet kan bibeholdes som overkørsel eller parkeringsplads. Tilgængeligheden til udskilleranlægget, i forbindelse med bortskaffelse af affald, er til enhver tid problemfri. Lugtgenerne under bortskaffelse er minimale.

Anvendelse

NeutraTip fedtudskillere anvendes til rensning af spildevand, der indeholder store koncentrationer af animalsk og vegetabilsk fedt. Anvendes f.eks. i:

  • Storkøkkener og kantiner
  • Hoteller og restauranter
  • Sygehuse og plejehjem
  • Grillbarer o.lign.
  • Slagterbutikker, delikatesser og slagterier
  • Industrivirksomheder, hvor der forekommer fedt og olier af animalsk eller vegetabilsk oprindelse

Har du nogle spørgsmål omkring NeutraTip fedtudskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på