Olie- og benzinudskillere

Klasse 2 olie- og benzinudskillere - udført i helstøbt armeret beton af meget høj kvalitet.En traditionel olie- og benzinudskiller separerer olien alene ved hjælp af gravitationsprincippet. Idet olie og benzin er lettere end vand, vil det stige mod toppen og lægge sig på vandoverfladen.

Neutra olie- og benzinudskillere er udført i helstøbt armeret beton af meget høj kvalitet, hvilket giver dem en uovertruffen holdbarhed og lang levetid. På grund af betonbeholderens egenvægt er de opdriftsikret i sig selv, hvilket gør yderligere forankring unødvendigt. Tillige klarer de tung jordtryk og trafikbelastning til klasse D (40 ton).

Alle Neutra olie- og benzinudskillere fra Inja Miljøteknik er forsynet med automatisk flydelukke, der lukker af for afløbet, når maksimal olie opsamlingsvolumen er nået, så der ikke sker udslip til omkringliggende miljø.

Med fokus på alarm- og overvågningsudstyr beskriver det tekniske whitepaper de tekniske retningsliner og normer, der er gældende for planlægning, installation og drift af et olie-/benzinudskilleranlæg i Europa. Det tekniske whitepaper indeholder citater fra gældende normer og tolkning ud fra gældende praksis af disse. Ved hjælp af praktiske eksempler bliver installation, overvågning og drift gennemgået.

Inja Miljøteknik rådgiver og vejleder gerne om valg og dimensionering af olie- og benzinudskillere. I den forbindelse forholder vi os almindeligvis til: "Rørcenteranvisning 006, Olieudskilleranlæg. Vedledning i projektering, dimensionering, udførelse og drift, marts 2004, fra Teknologisk Institut.

Du kan læse meget mere om vores olie- og benzinudskiller og  deres egenskaber herunder, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning. Kontakt os på tlf. 6261 7615 eller info@inja.dk.
NeutraPlus udskiller

NeutraPlus klasse 2 olie- og benzinudskiller benyttes som en del af et udskilleranlæg med foranliggende sandfang. Udskilleren bruges ved afvanding af mindre P-pladser.

LÆS MERE


NeutraSub udskiller

NeutraSub klasse 2 olie- og benzinudskiller med integreret sandfang. Udskilleren bruges ved afvanding af tankstationer, autoværksteder og P-kældre.

LÆS MERE​​​​​​​


Sandfang

Sandfang skal altid placeres i forbindelse med olieudskillere. Sandfanget opsamler sand og partikler, der er tungere end vand.

LÆS MERE​​​​​​​


Teknisk White Paper

Med fokus på overvågnings- og alarmudstyr beskriver dette tekniske whitepaper de tekniske retningsliner for planlægning, installation og drift af et olie-/benzinudskilleranlæg.

LÆS MERE
​​​​​​​Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på