NeutraSub olie- og benzinudskillere

Klasse 2 udskillere i beton med integreret sandfang og mulighed for indbygget prøveudtagningsenhed med kapcitet fra 3  l/s til 30 l/sNeutraSub olie- og benzinudskilleren er udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4281. Beholdere større end Ø 800 mm har en godstykkelse på 120 mm og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og lang levetid. NeutraSub udskilleren er forsynet med integreret sandfang, og der mulighed for at få udskilleren med indbygget prøveudtagningsbrønd, der betyder, at den kan installeres under trange forhold.

Betonbeholderen er normalt opdriftsikret i sig selv p.g.a. dens tunge egenvægt, hvilket gør yderligere forankring unødvendigt. Skal udskilleren installeres på lokationer med ekstra høj grundvandsstand (GVS), kan der tilkøbes ekstra opdriftssikring i form af "stivere" til omstøbning eller udragende bund.

Udskillerens beholder klarer tillige tung jordtryk og trafikbelastning i klasse D (40 ton), således at den kan overkøres uden aflastningsplade, og tømningsbilen kan komme helt tæt på udskilleren uden risiko for sammenbrud.Funktion

NeutraSub klasse 2 olie- og benzinudskillere har en nominel kapacitet fra 3-30 l/s. NeutraSub udskilleren har et integreret sandfang på op til 6000 liter, og udskilleren har mulighed for indbygget prøveudtagningsenhed.

Udskilleren er forsynet med en automatisk flydelukke, som lukker for afløbet, når opsamlingsvolumen er nået, så udslip undgås. Flydelukket er indbygget i et beskyttelsesrør som styrer og beskytter flydelukket. Alle indbygningskomponenter er udført i kraftigt rustfrit stål.

Anvendelse

NeutraSub olie- og benzinudskilleren er, p.g.a det integrerede sandfang, meget anvendelig, hvor pladsen er trang, og samtidig er installationsomkostningen mindre i forhold til traditionelle udskilleranlæg med sandfang placeret foran udskilleren.

NeutraSub bruges typisk ved autoværksteder, tankstationer og påfyldningspladser og P-kældre samt mindre p-arealer og øvrige steder, hvor der kan forekomme oliespild.​

Har du nogle spørgsmål omkring NeutraSub olie- og benzinudskilleren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på