Syreneutralisator type 600

Syreneutralisatoren installeres i forbindelse med udslagsvaske og gulvafløb.Syreneutralisatoren er en rund beholder af PVC, hvor yderbeholderen er forstærket med glasfiberarmeret polyester. Syreneutralisatoren er indvendig forsynet med en aftagelig PP kurv, hvori neutralisationsmidlet Magno Dol II anbringes. Den leveres med løst tætsluttende låg.

Syreneutralisatoren har en beholderkapacitet på ca. 130 liter, når magasinet er fyldt med Magno Dol II neutralisationsmidlet. Ca. 40 kg nypåfyldt Magno Dol II svarer til neutralisering af ca. 33 liter saltsyre 31% eller ca. 130 liter koncentreret svovlsyre.


Syreneutralisator fra Inja Miljøteknik

Funktion

Det syreholdige vand ledes til syreneutralisatoren og ledes gennem neutraliseringsmidlet. Dermed neutraliseres vandet, hvorefter det ledes videre gennem afløbet, der er placeret øverst i beholderen, til det offentlige system.  

Anvendelse

Syreneutralisatoren installeres i forbindelse med udslagsvaske og gulvafløb, hvor der kan forekomme mindre mængder surt spildevand fra uorganiske syrer.

Syreneutralisator type 600 kan med fordel anbringes centralt, således at den kan fungere som opsamler fra flere afløb.
Har du nogle spørgsmål omkring syreneutralisatoren, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på