Sandfang

Sandfang placeres i forbindelse med fedt-, olie- og benzinudskillere.Sandfang skal altid placeres i forbindelse med en fedt-, olie- eller benzinudskiller. Sandfanget har til formål at tilbageholde sand og andre partikler, der er tungere end vand. Når de tunge partikler lægger sig på bunden af sandfanget, stiger olie og fedt langsom til overfladen. Herved opretholdes udskillerens volumen til vand og olie/fedt, så opholdstiden i udskilleren ikke nedsættes. Sandfanget sikrer endvidere et rolig flow til udskilleren, samt en længere opholdstid og bedre udskilning af olien/fedt.

Neutra sandfang er udført i helstøbt armeret beton efter EN 858 / DIN 1999-100. Som standard er sandfanget med indvendig olie/benzin/fedtbestandig overfladebehandling, men kan leveres med en PE-HD inliner, til brug ved meget aggressive miljøer.

Flere typer Neutra udskillere fås med indbygget slamfang. Det sparer anlægsplads, og gør anlægget nemmere at servicere ved tømning og vedligeholdelse.

Du kan læse meget mere om vores udvalg af sandfang og deres egenskaber herunder, eller du kan kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
MallSed sandfang

MallSed sandfang til olie- og benzinudskillere. MallSed sandfang er uden overfladebehandlet inderside, hvilket gør den til et økonomisk sandfang.

LÆS MERE


NeutraSed OU sandfang

NeutraSed sandfang til olie- og benzinudskillere, med overfladebehandlet inderside, som letter rengøringen og forlænger sandfangets levetid.

LÆS MERENeutraSed FU slamfang

Slamfang til fedtudskillere i beton og med indvendig fedtsyreresistent overflade. Anvendes hvor der udledes vegetabilsk og animalsk fedt og olier med spildevandet.

LÆS MERE
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på