MallSed sandfang

Til olie- og benzinudskillereMallSed sandfang er udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4218. Beholderen har en godstykkelse på 120 cm og er armeret med maskinsvejst armeringnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og lang levetid. MallSed sandfang kan fås med volumener fra 650 - 18.000 liter, og leveres med olieresistent Forsheda påboringssæt til PVC rør. Sandfanget leveres uden overfladebehandling, hvilket gør den til en prisvenligt alternativ.


Sandfang fra Mall - inja Miljøteknik

Funktion

Sandfang skal altid være en del af et olie- og benzinudskilleranlæg. MallSed sandfangets funktion er at opsamle sand og andre partikler, der er tungere end vand, så de ikke bundfælder sig i udskilleren. Det giver en bedre opholdstid og et mere roligt flow i udskilleren.

Anvendelse

Alle de steder, hvor der er opsat en olieudskiller til rensning af parkeringsarealer, servicestationer, vaskepladser, autoværksteder o.lign.​


Har du nogle spørgsmål omkring MallSed sandfang, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på
Tilbage