NeutraSed FU slamfang

Til fedtudskillereNeutraSed FU slamfang til fedtudskillere er udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4181. Beholdere større end  800 mm har en godstykkelse på 120 mm og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og lang levetid. Sandfanget kan tåle tung trafikbelastning i klasse D (40 ton).

Indvendigt har slamfanget fået en fedtsyrebestandig overfladebehandling, som letter rengøringen og forlænger sandfangets levetid.


Sandfang fra Mall - inja Miljøteknik

Funktion

Et slamfang er ofte placeret foran en fedtudskiller, hvor det opfanger sand og andre større partikler og materialer, der er tungere end vand og derfor bundfælder sig i slamfanget. Ligeledes er slamfanget med til at øge temperaturen på spildevandet, inden det ledes videre ind i fedtudskilleren. Hermed opnåes en bedre udskilning af fedt.

Anvendelse

Slamfanget anvedendes typisk på steder, hvor der udledes vegetabilsk og animalsk fedt og olie med spildevandet. F.eks. i levnedsmiddelvirksomheder, erhvervsmæssige køkkener, slagterier, detailhandel med fastfoodsalg o.lign.

Alternativer

NeutraTip fedtudskiller med integreret slamfang.  ​
Har du nogle spørgsmål om NeutraSed FU slamfang, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.
DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på