NeutraSed OU sandfang

Til olie- og benzinudskillereNeutraSed sandfang er udført i helstøbt armeret beton efter DIN 4281. Beholdere større end Ø 800 mm har en godstykkelse på 120 cm og er armeret med maskinsvejst armeringsnet, der giver en uovertruffen holdbarhed og lang levetid. Sandfanget kan klare tung trafik i klasse D (40 ton).

NeutraSed sandfang kan fås med volumener fra 650 - 18.300 liter og leveres med olieresistent Forsheda påboringssæt til PVC rør.

Sandfanget er med indvendig oliebestandig overfladebehandling, hvilket letter rengøringen og forlænger sandfangets levetid.


Sandfang fra Mall - inja Miljøteknik

Funktion

Sandfang skal altid være en del af et olie- og benzinudskilleranlæg, hvor MallSed sandfangets funktion er at opsamle sand og andre partikler, der er tungere end vand, så de ikke bundfælder sig i udskilleren. Det giver en bedre opholdstid og et mere roligt flow i udskilleren.

Anvendelse

Alle de steder hvor der er opsat en olieudskiller til rensning af parkeringsarealer, servicestationer, vaskepladser, autoværksteder o.lign.​


Har du nogle spørgsmål omkring NeutraSed OU sandfang, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 6261 7615 eller info@inja.dk.


DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Inja miljøteknik på